Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık; özgün,etkili ve nitelikli bir toplum oluşturmaktır.

Misyon: Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda,laik,bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile; Öğrencilerinin bireysel ilgi ve yeteneklerine göre gelişimlerini sağlar. Bir yüksek öğretim programlarına gidebilmeleri için gerekli bilgileri kazandırır. Mesleki eğitim ile kaynakları verimli kullanabilen, ülke ekonomisine katkı sağlayacak bireyler yetiştirir.Çevre il ve ilçeler ile yöremizde maddi imkandan yoksun öğrencilere de parasız yatılı okuma imkanı sağlar.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Yıldız Erkekler futbol birinciliği, Yıldız Kızlar futbol birinciliği, Yıldız Erkekler voleybol birinciliği, Yıldız Kızlar voleybol ikinciliği, Yıldız Kız Kros Takım üçüncülüğü, elde ederken Satranç Turnuvasında 8. sınıf öğrencimiz Ömer Faruk ATAY üçüncü, Yıldız Kız Kros Yarışmasında 7.sınıf öğrencilerimizden Sıla AKKAN ikinci oldular.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cameliataturkoo.meb.k12.tr

Adres - YUNUSPINARI MAH. 232 SK. ÇAMELİ ATATÜRK ORTA OKULU BLOK NO 18 ÇAMELİ / DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Yunuspınarı Mahallaesi 232 Sokak No:18

Ulaşım İl merkezine otobüsler saat başı gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 106 km´dir. Okulumuz ilçe merkezindedir.